• +44-2073596070
  • support@btctxaccelerator.com
  • 1 BTC = $3,244.1117
  • Server Time: 2018-12-17

Frequently Ask Questions

Frequently Ask Questions- Bitcoin Transaction Accelerator

1. What is BTC TX Accelerator?
Ans. BTC TX Accelerator is smart API based Bitcoin Transaction Accelerator service that cooperates with many partners Bitcoin Pools to ensure speed up your Low Fee Bitcoin Transaction. We are providing you 100% refund in case your transaction will not confirm according to our bitcoin transaction accelerator services timing GUARANTEED.

2. How does Bitcoin Transaction Accelerator work?
Ans. BTC TX Accelerator work with your "TXID" first our smart API detect fee, if your fee is low then we add some fee & if there is network conjunction then our API push it over our all partner pools. This will provide you 100% result within our specified time frame.

3. What are free bitcoin transaction accelerator services?
Ans. BTC TX Accelerator also providing you a free bitcoin transaction accelerator services for your stuck bitcoin transaction, in these services we cannot add extra fee on your unconfirmed bitcoin transaction but we will push your unconfirmed bitcoin transaction over our all partner's pools, it may help you to confirm your bitcoin transaction more speedily.

4. What about priority?
Ans. Our Bitcoin Transaction Accelerator provides you four types of priority as per its fee.

A. Free Bitcoin Transaction Accelerator: No Fee, only push your unconfirmed bitcoin transaction over our all partner's Pools. May be taken 48 Hours to confirm but not guarantee.

B. Low Priority Bitcoin Transaction Accelerator: Fee 0.002 BTC, we add some extra fee according to low priority on your unconfirmed bitcoin transaction also push your unconfirmed bitcoin transaction over our all partner's Pools, Guaranteed confirm within 24 hours.

C. Medium Priority Bitcoin Transaction Accelerator: Fee 0.005 BTC, we add some extra fee according to medium priority on your unconfirmed bitcoin transaction also push your unconfirmed bitcoin transaction over our all partner's Pools, Guaranteed confirm within 12 hours.

D. High Priority Bitcoin Transaction Accelerator: Fee 0.01 BTC, we add some extra fee according to high priority on your unconfirmed bitcoin transaction also push your unconfirmed bitcoin transaction over our all partner's Pools, Guaranteed confirm within 4 hours.

5. How I can use BTC TX Accelerator?
Ans. BTC TX Accelerator is simple to use, on home page you can provide us your bitcoin transaction id, your email id, select type of priority & solve captcha now click on "Accelerate Now" transfer fee on our unique wallet address, that's done. Relax as per priority time & then check your unconfirmed bitcoin transaction over blockchain explorer, our bitcoin transaction accelerator also notify you via email.

6. Does bitcoin transaction accelerator take longer than time to confirm my bitcoin transaction?
Ans. 99.9% NO, in case if your bitcoin transaction will not confirm as per our time frame then we will refund your fee without any question, for this issue just write a mail on support department with your bitcoin transaction id & a bitcoin address there you want your refund.

7. How I can be sure bitcoin transaction accelerator is working? Ans. You need to use our services first then only you know it's a working bitcoin transaction accelerator that speeds up bitcoin transaction.

8. What if I do not see an answer to my question?
Ans. For any query/suggestion that is not mention in this page you can write us, we will provide you expert support within 2 hours.

9. Why does it take so long to confirm my transaction?
Ans. The most common problem is low fee & another is network conjunction, our bitcoin transaction accelerator is specially design to solve both problems using our partner's pools.

10. What is "Transaction ID"?
Ans. You can look for your Transaction ID with a format like "1b3a8c223823d1192e0dd16446c06e5e21286ff9deae87de888d6818c2caaf21" by searching the Bitcoin address for your transaction at www.blockchain.info.

Note: If your transaction is not confirmed according to the selected priority, we will refund to you without any question. You need to inform us via email on support with your transaction id & bitcoin wallet address within 24 hours. Please remember this policy is not applicable to the transactions which are removed or double-spent during the acceleration process.

Want to Accelerate Your Bitcoin Transaction Confirmation?